baby in transverse position

Hi nak tanya ada tak sapa sapa berpengalaman baby transverse masa 35 weeks & dpt bersalin normal? Ada kemungkinan tak baby in the right position masa 37 weeks so dpt brsalin normal ? Thankyou in advance semua.

1 Balas

Awk try position sujud lama2. Sy dapat tahu baby breech masa 30w, memang setiap hari sy buat sujud lama2. Tak tahu laa skrg mcm mana position dia 😅

4y ago

Alright baik baik, boleh try lepas ni. Biasa nak sujud time solat, ada anak duk memanjat, dia buat kepala kita jd slides 😂😂.