Kebas Tangan

Hi, nak tanya, ada tak para ibu yg kebas tangan ? saya sering kebas tangan sejak pregnant. Adakah normal ?

2 Balas

hye mommy. .sye slalu kne kebas ttmgn..kiri kanan. jgn la trslah tdo skit pon..mmg akn kbs. .😅..mse sye c.up..sye tnye misi yg incas sye 2. .knp kebas. .dye kta norml. .sbb slrn drah kte smpit. .tabah la mommy utk smntra ny. .kalo tkne kbas 2. .mommy urt2 je jari2 tu 😊

Sy pn alami ye jgk.. bila chek up tnya doc ckp kurg kalsium.. tpi norml lah tu.. sabr je lah ☺️