adakah normal bagi ibu megandung mengalami kebas tangan sepanjang hari? suda 2minggu kebas tangan..

4 Balas

saya pun sama. saya dah jumpa dr and dia bgtau itu carpal tunnel syndrome. mmg normal waktu pregnant katanya. ada ubat yg dr bagi, tapi takde la nampak effect walaupun saya dah makan ubat tu for a week. sampai skrg tangan masih kebas and lenguh sangat.

Sy pun sama sis. mmg kebas tangan. masa check up, Doc cakap normal

Ada rs pening2 X susah nafas ke..BP ok X .

sy pun rasa yg sama sis