Haii.

Nak tanya, ada tak kat sini isteri mengandung tapi suami yang terkena alahan muntah muntah?

17 Balas

Pernah sekali je. Terkejut masa lepas breakfast dia terus berlari masuk toilet. Ingatkan kenapa rupanya muntah 😅 nasib baik sekali tu je tapi lepas2 dari tu dia pula yang mengidam macam2. Tak memasal kena gelak dengan saya sebab comel n geli hati tengok perangai laki sendiri 🤣

Suami saya 😎 badan suami saya panas turun naikkk 1 minggu juga laa x pergi kerja sampai pak mertua suruh bawa dia pi hospital takut denggi skli dpt keputusan xde denggi pun 🤣🤣🤣 satu family gelak kat suami sbb isteri elok jee suami plk lelebihh 😁

Sebelum tau, suami makan benda pelik2 lepas tu malas nya tahap entah tak tahu nak explain. Hairan jugak masa tu. Dia nak bangun pagi turun kerja pun lewat jadi nya liat sangat nak bangun. Malas. 🤣

Laki dlu yg alahan. Saya taktau pregnant lg kata org laki duluan yg rasa smua tu sbb isteri nak ngandung dah tpi saya tak pcaya akhirnya btul juga 🤣 pastu saya yang teruk alahan smpai tak makan

Suami saya dia cuma over makan dari saya.. Dia kata cepat lapar.. Sekrng perut dia dah sama besar perut saya mengandung.. Hehehe 😂😂 alhamdulillah muntah2 tak ada..

Masa mula2 prgannt saya yg kena .. tpy dah 3bulan keatas husband yg trokk muntah2 .. makan skit je munth . Smpai husband tkut nak makan ..

Ade😅.. 2 hari sblm tau prgnnt.. suami demam teruk sampai muntah²... Risau tgk keadaan suami masa tu... Rupa2nya... 😜🥰💐🤗

Sronk kalo usbnd yg kne morning sickness. .nk jgk dye rse ape yg kte rse.. 😁😑. .tp dye msih brjaya x kne morning sickness 🙄

Hehe suami sy.. Masatu belum tau pregnant lagi 🤭 Lepas tau pregnant, terus sy yg alahan pulak 🤣

Suami sy loya2 + sakit badan masa awal2 sy pregnant. Sy pulak relaks je nak makan macam2 😂