Zincofer tukar pada maltofer?

Nak tanya ada tak ibu2 yang pada awal nurse bagi zincofer tapi tak boleh telan sebab muntah2. Ada tak yang tukar pada maltofer? So far lagi better ke atau teruk? Sebab nurse cakap kalau muntah makan zincofer pergi farmasi luar tukar ubat yang sesuai.

8 Balas

Saya tri1 obimin ni tri2 zincofer, bila makan jd kembung perut, nk buang angin jd susah pulak, kiranya tak sedap perut, muntah tu ada sekali, nanti nak try sangobion