miang satu bdn

nak tanya ... ada tak ibu yg tgh pregnant mcm sy dlm 24wks kena miang2x esp. waktu mlm... miang2x kt seluruh bdn.. abis satu bdn garis2x luka kena garu... mcm mana nk atasinya

1 Balas

ALLAHU, kesiannya awak bertabah la sis cuba cek tempat tidur basuh sarung bantal sarung tilam mungkin buat awak lebih selesa

5y ago

Dah check... cdr .. sarung semua br basuh... tilam pun dah sembur febreze... tu yg pelik tu.. dah la mlm je sy dpt tido... siang kalu tido mesti sakit kepala lps tu... ni dah kena miang2x, mmg tak cukup tido... dugaan sungguh la kali ni pregnant...😓