Reject susu

Nak tanya. Ada tak anak² korg macam anak kikin. Dia makan nak, habis. Minum air masak banyak. Tapi bila bagi susu dia auto reject. Sbb botol atau gigi dia nak tumbuh ea? Air liur dia menjejes² pastu kalau gigit apa² macam nak tanggal dia buatnya. Kadang pelawa dia susu time dia dah tidur baru dia nak. Kalau segar puas mujuk. Dulu sebelum makan 2jam sekali sehari tu dalam 10kali mcm tu minum susu. Skrg bila dah makan 5 takpun 6kali je minum. Hmm

2 Balas

normal je sis..anak sy pon mcm tu jugak..mkn mmg bnyk..doktor ckp normal sbb dia da makan ..so mmg kurang susu..

Normal. Ada baby yang bila dah start makan demand susu akan berkurang