Mandikan anak

hi nak tanya. ada sesiapa lagi tak yg mandikan baby 4m15d 3x sehari? and waktu mandi tu pukul brp? 8am 2pm 8pm

2 Balas

Saya dah biasa mandikan anak2 3x sehari... jam 7.30/8pagi, 12/1pm, 5pm... Setiap hari... Pagi tu mandi awal sebab anak sulung p sekolah, so yang adik ni pon saya mandikan sekali... Tengahari anak balik sekolah mandi sekali 2 2 orang... Petang pon sama mandikan siap2 sebelum ayah dorang balik dari kerja...

4y ago

Masa dalam pantang lagi...

Sebab masa dalam pantang tu cuaca panas... Musim panas... Rumah dikampung memang panas... Mandi kejap2 ja bagi sejuk2 sikit kalau tak takut berpeluh, ruam...