MANDIKAN ANAK WAKTU PAGI

Hi Mummies, nak tanya working mom yang hantar baby ke pengasuh setiap pagi, mom mandikan baby tak awal pagi? Atau just lap lap? Saya nak start kerja lagi 2 weeks and dah nak start hantar ke pengasuh before start kerja. Tapi confuse sama ada kalau mandikan baby awal pagi boleh bagi kesan kat baby atau tak.

2 Balas

xpe sis mandikan je ank dgn air suam2 sikit.kdg kena tgk jgk Jenis pengasuh camne.ada pengasuh y xsuka parents antar y x siap mandi lg..ada pengasuh ok je

1mo ago

Thankyouuu! Kami mmg dah tanya pengasuh, waktu pagi dia suruh mandikan before hantar. Dia akan mandikan waktu petang before parents ambik.

sis masuk keja pagi pkul berapa? saya pon lg 2 mggu naik. tertanya juga ni

1mo ago

sis bgi hntr awal ae? saya pon igt nk bgi hntr awal beberapa hari sblum pi kerja.. baby sis okay tak?