opk positve selepas dua hari habis period

Nak tanya ada sesiapa ada pengalaman opk positive lepas dua hari habis period? Saya period tak teratur, patut pdah period 2/7 tapi period dtg 8/7. Sikit sgt2. Tapi untuk tempoh 3 hari. Hari ni kira baru dua hari habis period. Ttbe rasa basah,mcm time subur. Saja test opk. Opk positive padahal,baru je habis period dua hari. Ada sesiapa tahu boleh ke opk positive lepas dua hari period?

opk positve selepas dua hari habis period
3 Balas

𝐡𝑑 𝑗𝑒 𝑠𝑖𝑠.. π‘šπ‘œπ‘”π‘Ž π‘Žπ‘‘π‘Ž π‘Ÿπ‘’π‘§π‘–π‘˜π‘– 𝑠𝑖𝑠 𝑐𝑦𝑐𝑙𝑒 𝑛𝑒..

opk? means cek wktu subur....klu line trg means tgh subur la. Tp klu period x regular, sy xpsti la...

try test upt sis..