boleh tak opk positive 3 hari sebelum period?

Hai ibu2..saya nak tnya, due date period saya lg 3 Hari..saya saje buat test opk smlm n hari ni, result n time mcm dlm gmbr..saya nk tau boleh ke opk positive time dekat2 nak period ni? Sape pernah jd mcm saya..tq ibu2 semua 😄

boleh tak opk positive 3 hari sebelum period?
5 Balas

Sblm ni sy cek pakai opk sbb lewat sehari period n dpt double line.esknya cek pakai pregnancy test rupanya positif pregnant.syukur...semoga sis dpt berita gembira 😊

Yg sya pernah bca la, slalu klo positif time dekat nk period ni..kemungkinan pregnant, better sis try buat upt ☺️

Sy test guna opk masa period lewat seminggu.. Alhamdulillah, double check dgn upt result positive.

Saya pun mcm tu.. Check guna opk 2 line.. Pastu guna preg test positif..

Haah..sya pun ada jgk pernah trbaca