Rentas negeri/daerah utk tujuan berpantang

Hi all. Nak tanya. Ada sape sape yang ada rentas negeri/daerah sepanjang pkp 3.0 ni utk tujuan berpantang? Saya bersalin di hospital berdekatan dengan rumah dan plan nak balik rumah mak lepas discharge hospital. So nak tanya boleh ke tak nak rentas negeri/daerah masa ni and perlu mintak surat kebenaran dari polis?

3 Balas

kwn sy due awl bln dpn mntk blik bslin dkt kg tp xlps sbb dri kwsan redzone.. dri slngor- tganu . hrap sgt time sy nnti lg 2bln dpt blik bslin dkt kg .. dkt sini bdua je dgn suami , suami plk krja shift mmg xada spe nk tgkkn sy dgn bby ..

Saya minta balik dua bulan sebelum bersalin. Alhamdulliah polis bagi cop kebenaran. Just bg document photocopy ic pasangan dgn photocopy buku pink. Alasan bagi suami hantar isteri berpantang ke rumah ibu bapa

3y ago

Ouh ok terima kasih

Sis Cuba la mintak. Kena tgok atas budi bicara polis