Assalamualaikum

Nak tanya ada ke parents yang anaknya kerap sakit ? 2 minggu sekali je demam batuk selsema + nafas laju. Dr detect anak pneumonia dah 2 kali ..ni baru sihat 2 minggu dah sakit balik. Tolong anyone

1 Balas

Waalaikumussalam. Anak pernah warded tak mommy? Anak saya pun pernah kena virus then detect kena pneumonia. Saya ikut je saranan doc utk warded sb mereka boleh pantau kan keadaan anak sampai fully cure. Alhamdulillah anak sembuh. Even dah discharge kena pantau juga dan beri makan ubat