Period ke?

Nak tanya . 17ogos-25ogos saya period 9hari. Pastu bulan 11/9 dkt panties ada mcm coklat2 secalit mcm tu tp sehari je, esok nya tu takda. Nak tnya, yg bulan 11/9 tu kira 1st day saya period ke ye? Sbb pegi klinik doktor ckp kalau spotting coklat mcm tu walaupun dikira period juga.

1 Balas

Sis ambil perancang ke? Kalau ambil.. Tu normal.. Period sikit n sekejap je..

4y ago

Kita dh jumpa doc, scan semua normal. Tu la dia ckp kalau spotting sehari tu dikira period sebnarnya.