Nak tahu jantina baby

Nak tahu klau asyik mual,mngidam nak makan mknan masam je...ada kemungkinan tak baby girl..pregnent baru nak masuk 1bulan..hati berkata baby tak kisah girl atau boy,tapi jiwa meronta nak baby girl... Anak pertma boy tak da alahan teruk mcm nie..second baby asyik pening,mual..semua mknan tak masuk..nak yg masam"

Nak tahu jantina baby
38 Balas

mcm sy anak petama boy lnsg xda alahan .. second alahan teruk sampai masuk ward. . scan sama jer boy .. lain anak lain pembawakan nya 🤭 nak juga baby girl . rezeki boy pun alhamdulillah . janji sihat sempurna.