Tumbul bisul

Ada tak sesiapa yg perna Mengalami Tumbuh bisul dkt tepi bibir miss v .... dah pecah tpu bisul tu dtg balik #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

bisul ke atau biji darah kotor sis, kalau org kata darah kotor tu, selalu saya naikk. Sakit la jugakk kdg tu, tapi saya biarkan, nanti dia kering sendiri.

3y ago

Yee mkasih ...❤️

Infection tuu. Bisul selagi ada mata dia, mmg payah nak hilang

2y ago

tengah Alami sekarang.lepas baik,tumbuh lagi satu.almost 2 bulan menahan sakit.macam mana nak sembuh?😥