tak suka bising

nak sembang je. ada ke macam saya? sejak preggy ni tak suka bercakap. tak suka dengar orang bercakap. tak suka suasana bising. kat kampong ni budak² bising bawak moto. jiran pun bising je. apa sensitif sangat. telinga dengan hidung ni tak boleh kompromi. harini sakit kepala sejak pagi sampai ptg ni tak hilang lg. bising sangat. macam ramai plak orang yg lalu lalang depan rumah arini. sampai kan kita plak bdoa. Ya Allah biarlah hujang. kurang sikit orang lalu lalang kat sekeliling rumah. #sembangsembang #stress

10 Balas

yaa sama mcm saya awal2 trimester aritu. sebiji la mcm awak sis. tksuka bising2. dgr orang brcakap pn tksuka. bunyi tv bunyi hfone semua lahh tksuka. saya suka sunyi sepi jeee.

..mcm sya sejak2 preggy ni x suka keluar rumah , x suka jumpa2 org or jalan kesana sini . kalau pun keluar , pegi jumpa doc je lps tue nak cpt2 pulg rumah . 🥲 .

2y ago

betul , sblm ni suka je bercerita dgn jiran2.. skg nak lalu rumah jiran pun mcm susa hati sgt 😂 pelik bebenar . smpi jiran pun heran , lama x nmpk.. 🥲

saya mcm tu sepanjang 9 bulan pregnant. phone tv radio bunyi environment luar rumah semua saya tak suka 😂 tengok movie pon bukak subtitles je suara tak ada.

normal..sy pn pernah camtu..jd serabut dgr org bercakap..bising n suke berkurung dlm bilik..lps bersalin ok blk

saya alaminya pd awal kehamilan. So saya tak kluar rumah sngt pd awal kehamilan. tak nk bergaul dgn orang

Sama 🥲 kdg2 bila fikir balik, aduhh kenapa la aku mcm ni.

Ya mcm sy. Pembawaan baby 😂

Normal sis. Pembawakan tuu

Sy pun😊

normal