Bengkung bersalin yang bagus

Nak mintak tolong suggestkan bengkung yg bagus n best guna untuk lepas bersalin...msih mencari lagi..Nona roguy okay x? siapa prnh cuba?

8 Balas

Okay sis..Nona roguy punya bengkung bersalin best sy dh pkai masa pantang tengah tahun haritu...dh lah tak pendek (labuh ttp punggung) and tak susah sgt nak jalan lah

Slimdoll ok Yang kakak emma maembong jual tu Tapi kalau beli siap set bersalin ada dibekalkan bengkung/barut tapi bg saya tak best sbb dia mcm tak berapa ketat

Sy dh try bengkung NR ni...Bengkung bersalin paling best saya pakai rasanya..masa ank 1st pakai jenama lain.. NR punya bengkong super duper best..kena try!!!

hello dear...sy bfore ni pkai bengkung bersalin dr nona roguy...boleh cakap best lah..dia labuh sampai punggung...ikatan pn kemas je...harga pun brpatutn..

tak pernah try lagi NR punya bengkung berslin.. tapi sy ade jgk bce review dkt fb semua kata bagus.. tak silap harga di oun murh RM50 kot..

hello sis..boleh try bengkung pantang dr nona roguy...murah pun murah..senang nak dapat..shopee pun ade jual

sama lh sis sy pun msih mencri bengkung berslin...tak tau nk pilih mna sbb 1st time mummy...hehehe

saya lebih selese ngan bengkung jawi yang panjang tu lain2 tak ngam 😭