Period slps bersalin

Sy bsalin ank kdua scara czer bln 2/2023.myusukan ank tp cmpur dgn susu formula..sy kmbali priod slps 4bln bsalin..bln k5 sy x dtg priod..skrg dah 10hari lewat priod.utk pgthuan sblm ni priod sy jnis tratur.bsalin ank ptama pun tratur priodnya..sy mrncg sndri krana ank ptama rncg sndri beza 4tahun..2x brsalin czer Adkh ia normal priod lmbt atau ape perlu sy buat.jadi risau pula.ada yg mcm sy x..boleh kgsikn pndpt ibu2 #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

normal je. sye sepanjang 8bulan lps bersalin bru 2kali period. sbb still breastfeed. breastfeed pon antara sebab period lambat. kalau x yakin, boleh je buat upt since u ckp u merancang sendiri kn.

11mo ago

aah ye rncg sndri..sbb sblm ni pon rncg sndri wlaupon czer.tp mgkn ank nyusu btol lebih awl bbnding ank no.2.. ank skrg kuat ngempeng tp jika sy sbuk sy bg susu formula.. sy prlu tgu sbln ke utk cek upt..