Labour room penuh.

Nak mintak doa dari sahabat2 semua dalam ni. Doakan saya selamat bersalin ya. Sebab tengah2 sakit ni nurse suruh tahan pulak. Tak bagi banyak berjalan. Disebabkan labour room penuh. Nurse takut terberanak atas katil wab je. 😭 Kita menahan sakit ni Nauzubillah. Darah dah turun tapi terpaksa tahan dulu. 😭 Allah...

34 Balas

semoga dipermudah..sy pn awl thun hr tu labour room penuh jga.last beranak ats troli tu jer

semoga Allah permudahkn segala urusan puan.. dan semoga kedua2nye selamat & siht Aamiin..

smoga dipermudhkn segala urusan & selamt melahirkan serta dilindungi oleh Allah SWT Amin.

Semoga dipermudahkan urusan sis. Semoga selamat semuanya. Risau terberanak kat luar je.

Kesiannya awak, sabar ok mommy !! semoga segala urusan awak dipermudahkan 💕💕

Mana boleh tahan,,kalau rasa nk teran teran ja sis,,suka hati sruh tahan😒

mcm mana nk tahan klu dah baby nya nak keluar 🤔 pelik2 je nurse nya pun..

SemOga d permudahkan segala urusan sis..dan bakal ibu² yg lain..Aamiin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu & baby selamat dilahirkan♥️

blh plk tahan².. kt hospital mne ? semoga Allah permudahkan urusan sis