Otw ke labour room

Salam semua, just nk sharing, saya sekejap lagi inshaaAllah ke labour room. Saya gdm on diet, mmg kena serah diri since semalam. Semalam masa kat PAC mmg takde bukaan langsung. Dr kata pagi ni kena induce. Mmg takut & kalau boleh taknak induce sbb tengok katil sebelah tahan sakit mmg teruk. Sepanjang kat wad saya usahakan buat senaman bukak jalan (boleh search di tiktok) mcm senaman butterfly & amal ayat2 lazim. Surah maryam & yaasin. Alhamdulillah dah ada bukaan 4cm. Pagi ni inshaaAllah ke labour room. Doakan saya & baby semoga selamat. Saya doakan juga ibu2 semua semoga dimudahkan urusan aminnn.

2 Balas

moge allah permudah kan dan lancar kan urusan kite semua ibu ii. aamiin yaa rabb yaa mujib 🌻🤲🏼

🤲🌻