Lscs Vs Svd

Hi nak minta pendapat sikit.. Kalau bayi anda anggaran berat scan 4.3kg.. Korang nak pilih bersalin normal atau bedah? Ade x mumy yg berjaya bersalin normal bayi berat 4 kilo lebih?

2 Balas

Cuba bincang dgn doktor pn.mcm sy anak ketiga normal 4.3 kg sb overdue n sy nak try normal juga n kalo tak berjaya sy memang bersedia utk di emergency czer.Alhamdulillah takde apa2 yg berlaku..bergantung pd badan ibu tersebut juga & peranan doktor pakar..