Berpantang

Nak minta pendapat semua ibu2.. Saya akan berpantang di rumah sendiri.. Bilik pantang di atas, dlm bilik ade bilik air dduk plus suami dah siapkn tv semua.. Bawah tiada bilik.. Blik air cangkung.. Mk and suami suh dduk atas saje.. Tapi bila parents lain dtg.. Semua suh dduk bawah.. Katanya senang fmly dtg nk tgok.. Xyah naik atas.. Tapi kami laki bini xnk berselerak dibawah.. Biar pape semua diatas dlm bilik.. Katanya nt sy xdpt angin luar.. Xkn nk terperap dlm bilik.. Confius kami laki bini..

2 Balas

depends pada sis n hubby. Kalau dah decide nak stay at bilik atas dengan smua kemudahan ada proceed je. Lagipun rumah sis kan, if family dtg nak visit naik jelah jumpa sis n baby.

ambil yg plih selesa dan memudahkan sist..