Berpantang di bilik atas.

Hi mommies, nak tanya ada tak pengalaman yg pernah berpantang dekat dlm bilik atas (rumah dua tingkat tapi bawah takda bilik cuma ada toilet). Ke korang berpantang dkt hall? Sbb saya takut ada yg ckp nanti bentan klu duduk atas nak turun bawah selalu. CL korg macam mana ok ke klu berpantang dkt atas? Atau apa pendapat/pengalaman mommies ya? #firstmom

2 Balas

sy umh 2 tingkat jgk.sy mmg pantang kt bawah.senang x naik turun..sbb kena uruskan ank2 lain n masak.lagipun sy x selesa nk naik turun klau berjahit

sy pantang di bawah. bentang tilam + letak brg keperluan semua siap2 di bwh. sy mmg elak naik turun tangga. risau tmpat berjahit tu terbuka