Bilik Pantang

Hi mommy nak tanya bilik pantang biasa nya kita asing ke dengan suami?. And nak tanya pendapat kalau pantang bilik atas boleh ke (rumah tingkat) so kene naik turun tangga juga sebab bilik bawah kosong tak ada apa2. Tengah pening mana satu okey. Mommy prefer mana and senang mana?

4 Balas

Sy dduk sebilik dgn suami. Senang kalau nak mintak tolong apa2. Mcm sy dduk bilik atas, pagi turun, mlm baru naik. Time siang bawak je turun semua brg keperluan yg nak digunakan 😁

sy bw tilam trn bwh.. baju2 sy ms pantang bw turun sekali. suami ms awal2 je tido sekali..dh abis cuti tido atas sbb xnk kacau suami tido takut bising baby menangis mlm2

tak kisah sis nak asing ke sekali. Sy tido sekali je dgn suami. naik turun tangga tu kalau boleh elakkan, elakkan sebab takut benang jahitan renggang/tertanggal

4mo ago

kita risau aje. kalau hati2 takde masalah

lebih baik tido dgn suami xde maslh pun sis..apa2 tngh malam sis mnyusu ke tnpa sedar terllp tertindih baby ke bby jtuh ke suami ada 🫶🏻