Botol susu

Nak minta pendapat dari mommies yg dah berpengalaman. Antara Pigeon, Philips Avent dan Tommee Tippee mana lagi okay ye? Kalau boleh dari awal nak biasakan baby minum dalam botol, persediaan untuk hantar kat pengasuh bila dah habis pantang nanti.

27 Balas

Ank sis dah berapa bulan?pakai dupro tu najis semua ok?cume die kurg minum jela eh?

Tomme tippee ok,,tpi sya beli Avent ja..sbb kt kg sya susah nk cri tomme nty

Saya try tommee tippee yg 5oz tu sis . Mmg best . Baby ngam yang tu je .

terpulang mane2 botol susu ok je terpulang pada kemampuan diri.

Pigeon wideneck nye puting ok..botol xkisah jenama ape2 blh

4y ago

Tak pasti la sis..mcm baby sy kn try dutch baby pastu saje2 nk try dupro die xnk die terus tolak pakai lidah susu tu..tuka pakai dutch baby ok..

Ikut mana yang baby selesa,ank sya guna tommee tippee

Botol avent puting pigeon

4y ago

Same2 sis

Pada saya tommee tippie..

Pigeon wide neck ok.

tomme tippe