Botol susu newborn ape yg trbaik?tommee tippee,pigeon,avent??

Mana satu pilihan mom to be?#firstbaby #firstmom #bantusharing

4 Balas

Ikut penerimaan baby. Kena try and error 😊 Anak saya pakai Philip Avent. Cousin saya, macam2 dia cuba. Tommee tippee, pigeon, avent, yang serasi pureen untuk anak dia.

Saya beli pigeon, just tukar puting dia je cari yg lembut sikit

kalau saya ,saya suka guna jenama hegen

I guna pigeon wide neck & tomee tippee

6mo ago

Puting lebih kurang ya sis utk both brand ni? Nk beli dua brand tp takut baby nipple confused