Tekanan darah

Nak meluah je ni sbb pelik kalau dekat klinik desa tekanan darah nya ok jee , tapi bila pergi klinik kesihatan tekanan darah bukan main tinggi sampai 2 hari sekali kena pergi Check 😭 entah siapa yang salah 🥲

3 Balas

Ya 2 hari sekali kena pergi check tp selama 2 minggu jer.. Tp sya x paksa diri datang check, ter skip juga kadang.. tak senang nak berjalan.. tp bila ada masa datang check, normal je tekanan darah.. Sabar la.. sya sendiri tahu sya sihat.. hehe

1y ago

Alhamdulillah semua dah ok , dah tkde kena ulang alik pergi kk

Mesin tak sama. Saya biasa mcm tu, klau guna mesin check bp mcm kt hospital tu, ok je bacaan, klau pkai mesin bp yg jnis kecik biasa tu sure bacaan tinggi sikir

1y ago

Kalau saya guna mesin kecik baru ok , kalau guna mesin yg berdiri tu naik tunggi

Mesin masing-masing tak tally atau puan nervous di KK?

1y ago

Tak jugak sbb rasa biasa jeee