dah tak larat sangat ni

nak luahkan ,rasa badan ni dah tk larat sngt nk bawa badan,celah kangkang sakit,badan lemah,perut sntiasa mengeras,bile time sakit perut nk trberak uii sakit lain mcm .. tk sabar betul nk bersalin .. nasib baik dan bersyukur sangat suami paham..rumah bersepah2 ank sulung sepahkn ,nasib baik suami tk kisah,klau dia free dia yg tolong kemas rumah..bab suami saya syukur sangat2 tpi cuma nk ngadu dah tk larat sngt nk bawa perut😅due 29/mei lambat lagi ..entah larat ke tk badan ni nk beraya di kg suami nanti,dah lah di kelantan..12jam dlm kereta🥲

15 Balas

kalau sis rasa tak larat, better fikir diri sis dulu. nanti dah sampai kampung sana dahlah tak sihat, penat, tak berapa selesa lagi2 ramai orang. lepas tu dah balik rumah sendiri balik, sambung penat lagi. makan hari nak hilang penat tu. sis tengah sarat sangat ni. kesihatan dan emosi sis kena jaga. saya masa awal2 mengandung tu pun dari selangor balik kelantan ikut gerik, bila dah balik rumah sendiri tu ya Allah penatnya rasa. berminggu2 duk baring je tak larat apa dah. sampai rasa trauma nak jalan jauh. raya ni dari 12 jam pun boleh pergi jadi 16 jam. sebab jammed. semua orang nak balik kampung raya kali ni. jadi sis, jaga kesihatan diri dan emosi.