hb ok tapi rasa lemah

hai nk tnya,skrng saya 34minggu tpi kenapa klau jln sikit dh termengah ye?rasa mcm lesu tk larat sngt,tpi bile cek hb darah semua ok ,saya tk de masalah kesihatan cuma asyik rasa lemas je ,dh lah kuat berpeluh😅ade yg sama tk?atau saya sorang je😭rasa mcm tk cukup zat pulak

2 Balas

Sama lah. Rasa takde tenaga...padahal bukan buat apa sgt, kerja2 harian rumah saja. Dgn rasa panas, pening kepala, mual. Sy telan panadol sebiji, Alhamdulillah ok.

biasa la tu. rahim membesar, akan himpit organ2 lain. jaga pemakanan ikut diet suku-suku-separuh. kuat bpeluh senang dehidrasi jd cukupkan minum air