dah tak larat sangat ni

nak luahkan ,rasa badan ni dah tk larat sngt nk bawa badan,celah kangkang sakit,badan lemah,perut sntiasa mengeras,bile time sakit perut nk trberak uii sakit lain mcm .. tk sabar betul nk bersalin .. nasib baik dan bersyukur sangat suami paham..rumah bersepah2 ank sulung sepahkn ,nasib baik suami tk kisah,klau dia free dia yg tolong kemas rumah..bab suami saya syukur sangat2 tpi cuma nk ngadu dah tk larat sngt nk bawa perut😅due 29/mei lambat lagi ..entah larat ke tk badan ni nk beraya di kg suami nanti,dah lah di kelantan..12jam dlm kereta🥲

15 Balas

awk,kg suami sy kat kedah pon sy xbalik taw..sy xpeduli dh org nk mngata apa kat sy..mmg sy xlarat sgt2 nk naik kereta..skrg bru 32w..sy dduk selngor,nk blik pntang kt klntn..tu pon sy beli tiket flight,mmg xsggup nk naik kereta..kalau sy jd awk,mmg sy xbalik dah😅