dah tak larat sangat ni

nak luahkan ,rasa badan ni dah tk larat sngt nk bawa badan,celah kangkang sakit,badan lemah,perut sntiasa mengeras,bile time sakit perut nk trberak uii sakit lain mcm .. tk sabar betul nk bersalin .. nasib baik dan bersyukur sangat suami paham..rumah bersepah2 ank sulung sepahkn ,nasib baik suami tk kisah,klau dia free dia yg tolong kemas rumah..bab suami saya syukur sangat2 tpi cuma nk ngadu dah tk larat sngt nk bawa perut😅due 29/mei lambat lagi ..entah larat ke tk badan ni nk beraya di kg suami nanti,dah lah di kelantan..12jam dlm kereta🥲

15 Balas

Saya 2hari lpas balik klantan da..somi suruh branak sini.. Skali pakej raya sini🤣Alhamdulillah.. Xde pape pon perjalanan dri melaka ke kelantan.. Tpi bnyak berhenti.. Sbb dduk lame sngatkan dlm kete.. No 38weeks 2days..tunggu nak branak je ni.. Tpi baby cam sonok nau duk dlm pewot😂xnak kuar..

2y ago

Owh saya pulak….kg dkt sabah…suami perak…kami duk johor…x balik raya..sebab nak beranak dkt johor..🤣..kami x fikir balik kg..x fikir nak raya…x sabar nak tunggu baby je nie…sebab anak 1st hihihih 😂