Takut, risau dan sedih..

Just nak luah perasaan. Saya esok nak masuk 36 weeks dah. Sepanjang pregnancy ni saya penuh dgn kerisauan. Risau keadaan baby la, risau ketahanan badan saya la. Bila dengar cerita pasal orang lain yg sedih2, berganda risau saya. Saya risau sampai kadang2 menangis. Mula2 saya menangis depan husband tapi lama2 saya kesian kat dia sebab tgk dia jadi sedih. So sekarang kalau saya menangis saya tak tunjuk kat dia. Nak dekat due ni saya makin takut. Hari2 saya doa pada Allah untk mudahkan saya bersalin dan anak saya selamat dilahirkan. Sesiapa yg baca ni, tolong doakan urusan kita yg nak bersalin ni dipermudahkan ya? ☺️☺️

26 Balas

bnyakkan brdoa ngaduh kt Allah in shaa Allah nti awak lg tenang ..

Semoga kita sama sama dipermudahkan utk bersalin nnti. Aamiin..

Insyaallah semoga kita dipermudahkan bersalin yaa sis..

Bnykkn baca surah Yasin,insya Allah, Allah permudahkan,

semoga dipermudahkan segala urusan sis.. aamiin

amin..mudah² semua selamat..dan d permudahkan.

Moga dipermudahkan urusan bersalin sis. Aamiin

Harap dpermudahkan urusan Bersalin sis

insyaallah semua akan dipermudahkan

Aamiin moga dipermudahkan