TERPAKSAAA

Nak luah kat mommies. Semenjak dah 3rd trimester ni my hubby jarang sgt 'sentuh'. So sometimes i terpaksa watch porn n masturbate 😭. Nak mintak, maluuu. I tau its dosa (may Allah forgive me) n i takut effect kat baby in her future. Hepl me mommiessss

40 Balas

Belai-belai suami tu sambil2 goda 😅 . Klau malu nak mintak teruskan dengan tindakan 😂😂

Nk mintak malu? Serious la? Dh berbogel smpai nk dpt baby dh pn malu lg?

suami sya ckp terus terng,die tkut nk bersama time sya prengnant,alhmdulilh sya fham

cuba awak mulakan dulu. tak yah nak malu la. buang prasaan malu kan dah halal

Why malu ?? Diakan your husb , bukannya minta dkt husb jiran

Kat mana eh dpt video tu ? Skrg ni kalau tertangkap kena saman tau !

4y ago

Risau dgn saman, dosa x risau pulak.. 🤣🤣

Mintak la kat suami tu. Tanggungjawab suami

kalau dh tunggu nk besalin boleh ke bsama dgn suami?

4y ago

pancut dlm xmemberi apa2 efek pd kandungan... bby kita dlm perut dia dduk dlm kantung...

cakap aje.dgn suami

😅