TERPAKSAAA

Nak luah kat mommies. Semenjak dah 3rd trimester ni my hubby jarang sgt 'sentuh'. So sometimes i terpaksa watch porn n masturbate 😭. Nak mintak, maluuu. I tau its dosa (may Allah forgive me) n i takut effect kat baby in her future. Hepl me mommiessss

40 Balas

tp kadang2 ade jenis yg suami xde nafsu bile istri mengandung tau ..sy ank first pon suami jrg sentuh...nasib la time ngndung tu sy pon xde nafsu sgt nk bersame sbb kalau bersame nnty ank sy mengeras.......sy pulak sejenis tidur suke bekemban je time ngndung ank first....hubby buat bodo je....tp bila sy pregnant no 2 ni dye asyek nk smpai sy ckp nnty la esok la..kadang tu sebesalah sbb xbg...nak xnk bg jgk la....lpstu ckp dgn dia mggu dpn bru dpt......sis u tnye la dia kenapa...kdg dia takut bby tu sakit ke ape

Sgt memahami. Sy pemulaan prgnt pn sgt la nafsu kuat tp husbnd taknak sbb dia risau keadaan kita lg2 first baby and dh 2years wait. And msuk 28week bru nafsu kurang but sometime pn akn terfikir mcm u nak try solo but tak reti sngat and pnh cube tp tk boleh go but tak reti tgok porn sbb tak tahu nak dpt mana link tp dlu I pnh dpt link but berani tgok yg solo or lesbian je tak berani tgok yg laki sbb takut tgok and serbesalh tgok and xde nafsu nak tgok laki lain punya 😂

4y ago

Tu la tu 😂 pastu cra dia gn real lain. Vdeo kan dia agk cm ikot skrip and bnyk step

Sy plak rasa mcm takde keinginan nak bersama 😅 dgn perut besar, cepat cramp, nak melentang tak boleh.. Nak tutup lampu supaya tak nampak, tp suami tak nak.. Takut ada bleeding ke apa2 ke, dia tak nampak.. Tp still sy akan minta, even sy rasa tak nak pun sebenarnya.. Sbb fikir nak loose kan perineum.. Takut tegang sangat, senang koyak nnti masa bersalin.. Nak buat urutan perineum, sy takde masa.. Plus, dah dekat2 due ni, selalu bersama dgn suami mmg sangat membantu..

samala mcm sy pun..dr 1 day pregnant sampai la dh bersalin..suami x pena sentuh pun...mnt pun x pena...sebelum ni pun pena x sentuh 1 tahun lebih...bila dh bersalin pulak..pantang kt rmh mak ..dtg tgk baby pun mlm ..sekejap pastu blk...x pena call or wahtspp tny hw is the baby ke? ape ke?padahal rmh sendiri dgn rmh mak punyala dekat 2 3 min sampai...kadang sampai terpikir Worthy ke ape yg sy buat ..sbb nmpk sgt suami x peduli hargai langsung pun

4y ago

betul tu.. hidup setiap org Allah uji kerana sayang. hati manusia mungkin berubah tp kasih sayang Allah kekal selamanya..

takde masalah nak bersama diakhir2 ni .. lagi bagus .. saya pon kalau nak , mintak je ... suami ni kdg fikirkan kondisi badan isteri mereka .. malah saya dah 39W pon bersama .. alhamdullilah 39W/5D baby keluar dahh .. jalan pon bole cepat je .. sbb bersama itu natural induce .. mampu merangsang kontraksi .. bincang elok2 .. ckp bersama mmg dpt mmbantu proses lahir .. semoga berjaya

4y ago

Maaf sy tanya, posisi isteri yg selamat utk bersama ketika dah sarat 38-39 weeks tu mcm mna ya? Kdg risau kalau effect apa2 ke baby😅

sy faham perasaan sis tu. suami ni sbnrnya dia takut. kalau terjd apa2, dia yg akan tggung salah walaupn itu tggungjwb suami. apatah lg kalau anak pertama. suami sy pn mcm ni jgk. takde guna goda2 apatah lg dgn perut yg besar dn tggu hri nk bersalin. kalau terpksa tgk video porn hub, terpaksa jg lah 😅

Sama la .. sy mintak berhari2 pon xdpt pstu sy tgok ada org post situasi mcm sy jugk dy kta dy minta husb dy xbg sy tunjuk post org tu dekt husb so mlm tu dapat la haha but yg tu je la smpai i bersalin humm .. pstu time sy pantang dy pulak gedik smpai tgok porn 😒ada2 sja dugaan nk gaduh tuh

4y ago

Jgn bagi tgok. Dlu sy n husbnd pnah la skli tgok. Lpastu insaf dah sy. Sy pun warning husband jgn tgok dah. Sy jeles kalau dia tgok porn. Sy kata baik tgok sy yg halal cantik n seksi ni. Haha. dah la dpt pahala. Dia pun x tgok dah. Awk kne nasihat sllu. Bdosa tgk aurat pmpuan lain

I feel u sis.. kadang bukan sbb malu nak mintak.. actually yg holding u back is ego? Ego sebagai perempuan.. saya pon sama.. also faham gak kalo laki x selera dgn mak buyung sarat.. at least awk x keluar mencurang dgn laki lain.. touching urself is d best option for now

4y ago

hsbnd sy pun ckp lbih kurg. lain. then dia ckp mgkin kepala baby kali. dia tolong hahahah entah husbnd sy gurau mungkin😅

mgkin sis perlu bagi hint pada husbnd.. sis cuba usaha wlpun malu. mgkin sis perlu try rangsang keinginan husbnd. atau x pun chat dia masa dlm bilik. ada byk cara kalau kita baca artikel d apps ni, sgt mmbantu.. kalau btl2 mau, sis peluk lah husband masa tgh tidur. ehh.. 🤭

sy plak aktif sgt. sampai kdg 2x sehari husband mtk. klu husband xmtk..sy plak goda2. doktor pun kata xde mslh brsama. dr 8w smpai skrg nak masuk 4m mmg aktif. mmg husband pun ckp brsama dgn mak buyung ni rasa "lain". maybe lg ketat kot

4y ago

Yeke sis.. Sy bru lg.. Dlm 7weeks..nk bersama tpy tkt.. Sbb masih baru.. Ramai x saran kan utk awal kehamilan ni.. Huhu