TERPAKSAAA

Nak luah kat mommies. Semenjak dah 3rd trimester ni my hubby jarang sgt 'sentuh'. So sometimes i terpaksa watch porn n masturbate 😭. Nak mintak, maluuu. I tau its dosa (may Allah forgive me) n i takut effect kat baby in her future. Hepl me mommiessss

40 Balas

bende gini xpayah malu..sondol je suami tu dia layan gak nanti.laki senang je eh.. mula je dari blowjob, layan trus laki awk.dari masturbate tu bahaya kesan dia dosa lg

mgkin husband takot kot sis. sbb dh 3rd trimester perut makin besar, mgkin dia takot terhempap baby ke. slow talk dgn dia and discuss ape yg sesuai for both of you ye.

kadang suami risau kesihatan sis n bby.. kalau sis teringin sis mulakan dulu.. suami tak kan menolak kalau isteri nak..hehhee.. benda boleh bincang.. hehe

u need to talk with him.. itu nafkah utk u jgk.. no need to shy.. u pregnant pun anak dia n dia jgk yg buat kn 😅 why nk malu.. kalau dia xnk ask him why???

Mintk je ngn hsbn sis nk mlu wat pe dri tngok video bukn2 tu huhuhu suami tkt sis pnt kot biasalah trimester ke3 nie mengah je selalu kn huhuhu

ape nak malu goda jela name pun suami..bkn die xmau..tp mgkn die kesian tgk perot awk da besa..tkt awk penat..pakaila goda2 skt pastu goda la suami kite

laaa kenapa plak. mask 3rd trimester lah kena selalu bersama sbb senang nanti laluan buka. benda blh bincang. Discuss dgn hubby elok2 inn shaa allah.

sy plak tbalik.. suami nak, tp sy xdapat nk tunaikan. sbb bila bersama je mesti rasa sakit. kadang smpai sy menangis sbb xtahan pedih.

Kenapa malu sis. Itu kan husband awak. Kalau saya. Saya paksa dia 🤣🤣sbb dah taktahan

maybe boleh tanya suami kalau dia okay ke tak. Takde yang nak dimalukan. Dia suami awak boleh je mintak kalau nak bersama