Ubat untuk pecah darah

Nak dekat 2minggu lepas bsalin..saya msh x jmpa ubat yg ssuai utk pecah darah...darah saya x keluar byk..prnh kluar mcm ketul dging tp x byk..smpi skrg..msh x selesa. Darah mcm msh tsangkut..brurut mmg stiap mlm.btungku pun sama...😑 perlu korek2 dlu ..bru darah melekat kt tisu...luka jahitan dh ok..stress sbb darah blum hbs kluar je.. Cuba suggest ubat pecah darah apa yg bkesan

1 Balas

Tak pergi check dekat klinik ke?

2y ago

Ada..stiap minggu pg checkup...nurse kata rahim dh turun..saya bgtau darah kluar skit pun..dia xda kata apa...ada darah beku kluar tp sikit2...