Macam Mana Nak Dapat Baby Comel

Nak comel macam anak orang puteh

21 Balas

Nk tny awk comel ke atau ade mix org puteh.. klu ade.. x de masalah.. klu x de terima je la baby yg kuar dr perut isteri awk tu ye.. belajar bersyukur dgn ape yg ade.. knp nk hrp baby kuar kena ikot angan2 yg mcmtu..sekurang2nye doa mntk kat Allah.. biar baby awk lahir sihat sempurna dr mengharap kn kecantikan yg x kekal abadi💆💆Allah dh cipta setiap manusia ade kelebihan dan kekurangan..

Rajin2 baca Al-Quran -Surah Maryam / memudahkn ibu brsalin dan memperolehi ank yg sabar dan taat - Surah Yusuf agar anak yang bakal dilahirkan cantik rupa dan cantik akhlaknya 👈🏻 - Surah Al-Nahl ( Ayat 78 ) agar anak yg dilahirkan bersikap rajin dan brdisiplin - Surah Al-Imran (Ayat 38 ) doa agar mndapat zuriat yg soleh & solehah Semoga bermanfaat 😊

Macam sebelah mak saya ada sorang albino... Keturun kat kakak saya... 3orang albino... Sorang normal... Dari hujung rambut sampai hujung kaki putih... Mata kelabu ada hijau ada... Masing2 dah besar...

Klo comel tu doa byk2 tp yg pasti yg lahir smestinya comel, xkisah rupa mcm mna pun.. Kna akhlak yg baik, inshaAllah anak pn ikot acuan juga.. Klo nk mcm baby org putih tu ikot genetic.

Nak baby macam orang putih, kahwin la dgn orang putih. Kalau dah kahwin dgn jawa, macam jawa lah muka tu. Duuuuhh? Apa punya pemikiran lah ni. Stress aku 😒

Ikot genetic yg pasti..sihat dan sempurna tu lebih penting dr segalanya.. Putih tu bonus je, klo mak ayh putih sbb produk xsemestinya anak kluaq putih melepak.. Tp penting sgt ke putih ni??

4y ago

tak . apa pun warna bayi keluar takkan kita tak terima pula kan? hehe. tak kisah warna kulit asal cara kita ddik anak bila dia meningkat dewasa. itu je.

Kahwin ngan org puteh.. 😄😄 Takpe la tak comel pun janji anak kita punya adab yg baik,otak yg cerdas dan taat pada agama.. Comel kalau tkde adab tak guna kan kan hahaha

Jnji sihat sempurna ckup sifat alhamdulillah sis.. makan buah delima n buah orange bnyak InsyaAllah skin bby cntik je.. Nak bby ad mata biru idak laa pulak sye tau sis..

Ikut mak ayah... Klau mak ayah tu comel, comel la anak tu nnti... Klau mak ayah pun x comel, nak buat mcm mane, xkan salah anak tu pulak 😁

Byk2 baca surah yusuf dan niat kerana Allah.. Insyaallah mudah mudahan Allah rezekikan utk dpt anak2 comel dan berakhlak mulia