just nak luahkan

Nak cakap geram pun memang geram betul,bila time kerja je sya tak pernah kacau pun masa suami.tapi bila time cuti macam ni sya ajak kluar jalan banyak sangat alasan,yang panas la apala segala macam pun boleh cakap,geram betul rasanya. Tak faham perasaan sya langsung..? Tapi kalau pi kluar dengan kawan dia je cepat2 nak pergi, sya dah dngar cakap dia jangan campur kawan banyak tapi bila sya ajak dia kluar dia pulak buat perangai.dah tau sya mengandung bawa la jalan ni asik suruh sya perap rumah.? tapi bila dia cuti sya ajak kluar dia pulak x nak. Rasa nak nangis sekuatnya geram betul ?

13 Balas

Biase la tu lelaki...xnk bg bini aktif sgt tu...sbb ngah mengandung..pikir positif je sis...jgn stres2