Susu untuk tinggi

Nak bertanya susu formula apa ya yg bole bagi anak tinggi.anak saya umur 2th berat nurse kata cantik cuma tinggi dia xberapa cantik.. sekarang anak saya minum susu fernleaf.bole share jenama susu yg bole naikkan tinggi dia

6 Balas

sy gune pediasure..Mase setahun ank sy berat cantik..tp tinggi selalu kurang naik..rungsing Mase tu sbb die chubby..so sy bg pediasure alhamdulillah..tinggi berat n BMI cantik.. badan chubby tp selaras ngn tinggi..

2y ago

anak sy y tinggi tu..sebaye je umo sepupu die kat depan tu

banyak faktor pengaruhi tinggi anak terutama waktu tidur & corak pemakanan

Cuba pediasure, ksmua anak sy bmi normal wktu kecik.

Ada iklan tv pasal susu ni Tapi tak ingat brand apa

try susu pediasure..

try pediasure