Nak tanya lah saya dh 38w 6 hari... Dah mula rsa sakit... Kdang 5minit sakit lpas tu dtg balik tnda2

Nak bersalin ke? #ingintahu

3 Balas

ade download apps utk contraction x sis? kat situ boleh detect.. tpi klu dh ade tanda dan kerap skait boleh ke spital dh tu, jgn lupe bwak aiir msak + roti siap2, tkut lapar nnti xde tenaga nak push brsalin..moga dipermudahkan yaa.. 😘

3y ago

Smlm dh gi dh check... Bru buka 2cm doktor sruh balik dlu... 25.7 kena lah serah diri trus masuk wad... Doakn saya ye smoga dipermudahkan segala urusan bsalin nanti...

Makin sakit, dan jarak sakit makin singkat tu tanda bersalin

ya..makin lama makin sakit tu tanda bersalin

3y ago

Haah... Nie dh 5 kali sakit nye dtg...