Ibu nak berapa banyak anak?
Voice your Opinion
Satu pun dah cukup!
2 (anak kembar)
Lebih dari 3 orang

7098 respon

62 Balas

I wish for a child je tp rezeki dpt 3 n dah ikat so its 3 enough la kan?yg penting kualiti

plan nak setahun sekali beranak tp czer so cuti 2years...haha...bru dpt bby 1st

Saya nak 10 anak inshallah 7 lelaki 3 perempuan semoga Allah izinkan saya

Alhamdulillah 4 org dah tp tinggal 3(boy) Seorang (girl) menunggu di syurga

Cdg sy 2 shja..... Kalauu btl2 bsedia Insya Allah mngkin ada no3... Hihii

alhamdulilah dh ckup sepasang...dan al-fatihah utk 3 anak syurga kami..

Sis idam anak 2 jerr🤭but if rezeki bertambah lagi, sis terima🥰

saya suka baby .. tp sy masih trauma kena seluk check bukaan 😂

Sekarang je dah 5 anak, bakal dapat ke 6 insyallah bln 6 ni.

Klu spasang ok dah.. Klu tk dpt spsg cuba lg tmbh sorang.