Salam semua.. saya nak tanya siapa yg ada pengalaman baby 5 bulan naik bintik macam ni. . kenapa ye?

Naik Bintik bintik

Salam semua..
saya nak tanya siapa yg ada pengalaman baby 5 bulan naik bintik macam ni. . kenapa ye?
1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni...kalau bintik tu makin banyak better puan bwk anak g klnik tuk dpkn rawatan..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamin

2y ago

most welcome...alhamdulillah..lega mendengarnya ank dh ok....❤️mg ank puan mmbsr dgn sihat dan mnjd ank soleh/solehah buat ibu ayah..Allahuma aamiin Ya Mujib..