Bintik bintik merah

Salam nk tnye bintik bintik merah kat muka ni ape ye (bby 20hari)

Bintik bintik merah
7 Balas

bby sy pun kena mcm ni , nurse sruh buh cream BEPANTHEN BABY OINTMENT . sehari ja letak elok cntik kulit pipi bby , insyallah

Ruam susu. Saya beli jenama sudo cream tu kat farmasi. Cepat elok. Sudo cream tuu kat pnggung baby pun bole guna.

Mcm baby saya ruam panas ni. Ruam susu dia ada putih dlm biji tu. Saya letak bedak sejuk dlm sehari dua jgk baru surut

4mo ago

dia mcm bernanah

ruam ni, anak sy pun ada tapi sy tak letak apa pun tapi dia baik sendiri dlm beberapa hari

sama baby sye pon dh 1 buln ruam mcm ni agaknya bila blh sembuh

ruam sebab susu

ruam susu