My wife and I have been longing to hangout with just the two of us but our exclusively 4-m.o. breastfed baby can't be left home with just her granny. Any tips on how can we have a good date?

17 Replies

ℝ𝔼𝕃𝕀𝔸𝔹𝕃𝔼 ℙℝ𝕀𝕍𝔸𝕋𝔼 𝕆ℕ𝕃𝕀ℕ𝔼 π•€β„•π•π”Όπ•Šπ•‹π•€π”Ύπ”Έπ•‹π•€π•†β„•π•Š ℍ𝕒𝕧𝕖 π•ͺ𝕠𝕦 𝕖𝕧𝕖𝕣 π•Ÿπ•–π•–π••π•–π•• π•’π•Ÿ 𝕖𝕩𝕑𝕖𝕣π•₯ π•¨π•™π•–π•Ÿ π•šπ•₯ π•”π• π•žπ•–π•€ π•₯𝕠 π•™π•’π•”π•œπ•šπ•Ÿπ•˜? ℍ𝕒𝕧𝕖 π•ͺ𝕠𝕦 𝕖𝕧𝕖𝕣 π•¨π•’π•Ÿπ•₯𝕖𝕕 π•₯𝕠 π•™π•’π•”π•œ π•€π• π•žπ•–π• π•Ÿπ•–β€™π•€ π•–π•žπ•’π•šπ• π•’π•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯? ℝ𝕖𝕔𝕠𝕧𝕖𝕣 𝕝𝕠𝕀π•₯ π•’π•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯𝕀,𝕀𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 π•˜π•£π•’π••π•–,𝕓𝕠𝕠𝕀π•₯ π•”π•£π•–π••π•šπ•₯ 𝕀𝕔𝕠𝕣𝕖? 𝔻𝕠 π•ͺ𝕠𝕦 π•Ÿπ•–π•–π•• π•₯𝕠 π•—π•šπ•Ÿπ•• 𝕒 π•‘π•–π•£π•€π• π•Ÿβ€™π•€ π•€π•–π•Ÿπ•€π•šπ•₯π•šπ•§π•– π•šπ•Ÿπ•—π• π•£π•žπ•’π•₯π•šπ• π•Ÿ? 𝔻𝕠 π•ͺ𝕠𝕦 π•¨π•’π•Ÿπ•₯ π•₯𝕠 π•šπ•Ÿπ•§π•’π••π•– 𝕒 π•‘π•–π•£π•€π• π•Ÿβ€™π•€ ℙ𝕒π•ͺℙ𝕒𝕝, π•Šπ•œπ•£π•šπ•π•, π”Έπ•žπ•’π•«π• π•Ÿ, π”½π•’π•”π•–π•“π• π• π•œ 𝕠𝕣 π•’π•Ÿπ•ͺ 𝕠π•₯𝕙𝕖𝕣 π•€π•šπ•₯𝕖 π•’π•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯? π•Œπ•‘π•˜π•£π•’π••π•– 𝕠𝕗 π•Œπ•Ÿπ•šπ•§π•–π•£π•€π•šπ•₯π•ͺ 𝔾𝕣𝕒𝕕𝕖𝕀,ℙ𝕒𝕀𝕀𝕨𝕠𝕣𝕕 π•’π•Ÿπ•• π•–π•žπ•’π•šπ• ℝ𝕖π•₯π•£π•šπ•–π•§π•’π•, π•‘π•™π• π•Ÿπ•– π•ƒπ•šπ•Ÿπ•–π•€ π•žπ• π•Ÿπ•šπ•₯π• π•£π•šπ•Ÿπ•˜, π•Šπ•œπ•ͺ𝕑𝕖 π”Έπ•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯𝕀, β„π•’π•”π•œ π•Šπ• π•”π•šπ•’π• ℕ𝕖π•₯π•¨π• π•£π•œ, 𝕋𝕣𝕒𝕔𝕖 𝕔𝕒𝕝𝕝𝕀 π• π•Ÿ 𝕣𝕖𝕒𝕝 π•₯π•šπ•žπ•– π•”π• π•Ÿπ•§π•–π•£π•€π•’π•₯π•šπ• π•Ÿπ•€, β„π•–π•žπ• π•§π•– β„‚π•£π•šπ•žπ•šπ•Ÿπ•’π• ℝ𝕖𝕔𝕠𝕣𝕕𝕀, β„‚π•£π•–π••π•šπ•₯ π”½π•šπ•©π•šπ•Ÿπ•˜, 𝕔π•ͺ𝕓𝕖𝕣-π•”π•£π•šπ•žπ•– π•šπ•Ÿπ•§π•–π•€π•₯π•šπ•˜π•’π•₯π•šπ• π•Ÿ, β„π•’π•”π•œ π”Ήπ•’π•Ÿπ•œ π”Έπ•”π•”π• π•¦π•Ÿπ•₯𝕀, π•€π••π•–π•Ÿπ•₯π•šπ•—π•šπ•”π•’π•₯π•šπ• π•Ÿ 𝕠𝕗 ℂ𝕙𝕖𝕒π•₯π•šπ•Ÿπ•˜ ℙ𝕒𝕣π•₯π•Ÿπ•–π•£ 𝕠𝕣 π•–π•žπ•‘π•π• π•ͺ𝕖𝕖,𝔾𝔼𝕋 ℍ𝕆𝕋 π•Šπ•‹π•†β„‚π•‚ π•‹π•€β„™π•Š. β„‚π•ƒπ•†π•Œπ”»π”Ύπ”Όπ”Όπ•‚π•Šπ•β„•β„‚@𝔾𝕄𝔸𝕀𝕃.ℂ𝕆𝕄 π•Žπ•™π•’π•₯𝕀𝔸𝕑𝕑: +πŸ™ πŸšπŸ™πŸ› πŸžπŸ›πŸ™- 𝟑𝟝𝟜𝟚