Durian

Musim durian... Sy punye tunggu nak makan durian.. Hari ni suami belikan durian... Tanpa pk byk sy makan 5 ulas.. Sy sekrg dah 33weeks. Bahaya tak... Risaunye sy... Sy dah minum dr kulit durian.. Sy sekrg pun asyik ulam. Air je... Mummy2 penah x makan byk mcm sy... ? ? ?

11 Balas

InsyaAllah baik2 sahaja.. Pengalaman saya, makan durian sebelah petang, maghrib air ketuban pecah, pukul 10.30 malam, melahirkan.. Alhamdulillah..