Normal ke muntah cmnie? Ank sy tgh menyusu, df.. Tibe2 die munth tersembur sebnyk 2 kali.

Muntah bayi 2 bulan

Normal ke muntah cmnie? Ank sy tgh menyusu, df.. Tibe2 die munth tersembur sebnyk 2 kali.
3 Balas

Normal awak. Selalunya bila baby overfeeding atau ada kahak akan muntah susu macam tu. Anak saya umur dah setahun kadang jadi begitu juga.

Hai sis. Normal ke tu? Baby saya pun macam ni. Takut saya tengok 😭

1y ago

Sama2 sis...aminnnn

boleh jadi terlalu kenyang atau tak Di bgi sendawa lps menyusu