Muntah susu

Hi mummy. Normal ke bayi 2 bulan masa df muntah susu banyak? Kdang2 sampai tersembur.

2 Balas

sama mcm anak saya dulu. sbb saya over feeding susu,anak saya dh tidur pun mulut masih hisap susu lg,lepas tu tk sempat saya nk sendawakn dia,dia dh jeluak susu. ada yg smpai terkeluar susu dr hidung. 3,4 bulan umur dia dh pndai mnum dan dah tak ada jeluak susu lg

baby mmg mcm tu...sis cuba sendawakan baby lepas susu 😊 sbb baby x pandai sendawa sendr..tu jg punca baby munta