Tips naikkan HB

Mungkin ad ibu2 yg dah tau so ini info utk yg xtau lg. Kalau korang HB LOW. try minum sunquick setiap pagi seblom ad isi perut. Tp makesure time tu dah makan ubt tambah darah korang. Then rajin mkn anggur hitam + susu HL. abit pricey but. Serius menjdi. I try 2 minggu je dh naik 12.8. Alhamdulillah.

1 Balas

tk sebu ke perut mnm sunquit pepagi ek?? btw thanks for the tips

4y ago

Jgn bncuh pekat agt sis. Rasa msm2 tu utk larutkan ubt tu je dlm bdn. Slebihnya mnum slepas lunch.