Selalu pitam

Mumy..nak tanya..kalau selalu nak pengsan pastu pitam2 ni perlu ke paksa buat kerjaa?dsebabkan selalu pitam dan nk pengsan ni saya rehat je x buat apa2 melainkn p tandas..asal je gerak sikit nak pengsan jantung berdebar sangat..hb saya ok cantik..semua ok..saya xtau apa masalah..orang cakap pembawaan..betul ke..first time mengandung...kandungan daa 2 bln lebih..

22 Balas

Aah lah nak tanya memang jantung bedebar tu perkara biase ke. Sbb sy pon selalu kena 🤔

Sama mcm saya..7w..slalu rasa nak pitam..kena dok diam + tdor je.. 😭

Hi sis.. Now dah bpe weeks sata sama mcm sis simptom rasa jantung xselesa

5y ago

Da 2 bulan sis lbih..,😓

Same with me sis..selalu nak pitam,pening..kalau baring ok je

Jadi kat saya sebab darah tinggi.. Cuba check tekanan darah..

5y ago

Tekanan darah, dik.. Blood pressure.. Untuk tau ada darah tinggi atau darah rendah.. Kalau tekanan darah normal, mungkin ada sebab lain.. Mungkin kurang darah.. Pergi check dengan doc..

Banyakkan berzikir dan berehat sebanyak-banyak nya sis..

Tekanan darah rendah kot sis? Kene byk rehat.. Byk bertenang..

5y ago

Daa cek tkanan darah ..okey je..😓

Sama sis..tapi hb n bp okay je. Banyakkan rehat.

sma lh mcm.sy.awl3'.kandungan memang mcm.tu lah.

Pmbawakan tu..